BLEND tarjoaa myös laajan palvelun ja osaamisen kilpailuihin valmistautumiseen sekä kilpailupäivään niin tanssin, kuin fitneksenkin puolella. Pitkä harjoittelu ja kilpailuihin tai esiintymiseen valmistautuminen on osa koko suoritusta. Myös visuaalisuus ja koko ulkoinen olemus on osa suoritusta ja menestystä. Valmis kokonaisuus koostuu niin harjoittelusta ja varmuudesta, kuin kauniista ja kantajalleen sopivasta meikistä ja kampauksestakin.

Jätä valmistautuminen ja sopivien värien, mallien ja tyylien suunnittelu ja viimeistely BLEND henkilökunnan käsiin. Suunnittelemme kanssasi jo ennalta sinulle sopivan lava-, kilpailu- tai esiintymismeikin, hiusten värin ja mallin sekä kampauksen. Vakiasiakkaiden joukkomme puhukoot puolestaan; menestystä ja onnistuineita kauniita kokonaisuuksia vuodesta toiseen niin tanssissa kuin fitneksessäkin.

Hinnoista voit tiedustella yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse!

 

MEIKIT | HIUSVÄRIT & -MUOTOILUT | HIUSTENPIDENNYKSET | KAMPAUKSET

KISAVÄRIT | RAKENNEKYNNET | SOKEROINNIT | NESTEENPOISTOHOIDOT

 

Anna-Virmajoki-Featured1

Ainoa kampaaja ja meikkaaja/maskeeraaja, jonka ammattitaitoon luotan, kun kyseessä on kuvaukset tai kisalookki.  

Anna Virmajoki, IFBB Bikini Fitness Pro

 

Hanna1Omaa korvienväliä ei tarvitse vaivata sillä, mikä näyttäisi hyvälle, vaan Lauran näkemykseen ja taikuruuteen voi luottaa aina. 

Hanna Skyttä, IFBB Body Fitness

 

12715581_494046940720535_358174579136742162_nOlemme jo vuosia luottaneet kaikissa kuvaus- ja kisalook asioissa Lauran rautaiseen ja asiantuntevaan ammattitaitoon. Valmennettavamme voivat aina olla varmoja, että kisalookit onnistuvat.

IFBB Badass Fitness Team

 

Screen Shot 2016-04-21 at 13.56.15