BLEND tarjoaa kauneudenhoidon palvelut yhden katon alla. Yksittäiset hoidot ja palvelut, laajempia yksilö- ja ryhmäpaketteja unohtamatta. Vaikuttava ammattitaito ja osaaminen yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun. Vuosien kokemus yhdistettynä innovatiivisuuteen ja trendikkyyteen. Sinulle, joka vaadit parasta.

 

MEISTÄ SANOTTUA.

Asiakkaat ovat syy miksi olemme alalla. Haluamme jatkokouluttautua ja kehittää taitojamme jatkuvasti, jotta pysyisimme paitsi ajan tasalla, myös jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin ja paremmin.

Olemme suosittuja ja ylpeitä osaamisestamme. Haluamme työmme jäljen olevan vain parasta. Lupaus, jonka takana haluamme seistä, lupaus, jonka takana voimme seistä.

Asiakaskuntamme koostuu pitkälti vakiaisakkaistamme, jotka ovat pysyneet rinnallamme pitkään. Tässä muutamia kommentteja ja kokemuksia asiakkailtamme matkan varrelta.

 

Monella ihmisellä on näkökyky, mutta ei visiota. Lauralla on näkökyky, ja hänen visionsa kauneuteen liittyen, on ilmiömäinen, jokaiseen hetkeen ja jokaiselle ihmiselle juuri oikea. Omaa korvienväliä ei tarvitse vaivata sillä, mikä näyttäisi hyvälle, vaan Lauran näkemykseen ja taikuruuteen voi luottaa aina. 

Hanna Skyttä.