050 431 7151 [email protected]

PAKETIT

BLEND tarjoaa erilaisia valmiita paketteja ja paketoituja palveluja helpottamaan niin juhlien, kuin yllätystenkin järjestämistä. Voit varata pakettipalveluita itsellesi, tai sinulle tärkeälle ihmiselle, tai isommalle joukolle. Blendissä onnistuvat niin polttareiden, syntymäpäivien kuin yllätysjuhlienkin järjestäminen. Voit varata palveluita koko seurueelle samanaikaisesti, ja muutamaksi tunniksi kerrallaan, tai vuokrata koko tilan käyttöön teille räätälöidyin palveluin. Morsian nauttii kasvohoidoista muun polttariseurueen kampausten teon aikana ja syntymäpäiväsankari voi nauttia hemmottelupäivästä vaikka kera kakun ja kuplivan.

Tarjoamme laajasti parturi- ja kampaamopalveluita sekä laajan valikoiman kauneuden hoidon palveluita kasvohoidoista jalkahoitoihin sekä sokeroinneista injektiohoitoihin. Kokoa siis pakettisi aivan, miten tarve vaatii!

Voit varata ajan paketteihin helpoiten olemalla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tiedustella aikoja ja pakettien hintaa jättämällä yhteydenottopyynnön sivuillamme.

HÄÄPAKETIT | Sis. koemeikki ja koekampaus |1.5 – 2h hinta: 250 – 350€

POLTTARIT | Pikakampaukset/värit juhlijoille morsiamen hoitojen yhteydessä. Kysy erikseen. |

050 431 7151 | [email protected]

Kalevankatu 47,
00100 Helsinki